Přítomnost lásky v srdci

Přítomnost lásky v srdci

Anotace: ...

Ty jsi pro mě slunce jasně zářící,

co úsměv na mé tváři vykouzlí

Na mé bolavé duši mě pohladí,

svými něžnými slůvky utěší

 

Jsi mou inspirací při psaní mých básní,

Tvá síla mě jako hebký vánek pohání

V Tvých očích nekonečná nádhera se odráží,

jak květina v rozkvětu v jarním čase světla

 

Tvá přítomnost ve mně rozdmýchává plamen lásky,

který žene strach a nejistotu pryč do tmy

Jsi světlem v mojí temnotě,

jen láska mezi námi existuje v její nejčistší podobě

 

Srdce Tvé je jako zářivá hvězda na nebi,

v něm nacházím něhu, co mě osvěží

Každý jeho tlukot mou duši rozproudí,

Tvá láska mě obklopuje a znovu se probouzí

 

V Tvých objetích na všechny starosti zapomínám,

v Tvých očích světlo spatřím, co mé temnoty rozptýlí

Tvá přitomnost mě jako sluneční paprsky hřeje,

v Tobě jsem našla lásku, co mé srdce otevírá

Autor Misha, 19.04.2024
Přečteno 61x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, Frr, Paulín, Tomcat, Pacik, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí