O tom všem můžeme mluvit jako lidi

O tom všem můžeme mluvit jako lidi

K čemu voda do řeky
sousto do žízně
říkání do tebe
Kalhoty ke kolenům
roluješ do modlitby
Dásně zamlčují vzduch
proudí tajně do mého břicha
Zakresluješ chladnoucí stopy
roztroušené zapomínání
Tahám za kliku, věším hlas
Smyčka neobratně pevná
záškuby slov v posledním výkřiku
komíhají se nade mnou
vyděšené smrtí
dívají se jinam
Autor Ophelia81, 09.05.2024
Přečteno 45x
Tipy 20
Poslední tipující: Dejvis, Jan Kacíř, J's .., Anfádis, RadekČ, Marten, jort1, IronDodo, zase já, Frr, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

klusají jak koně

09.05.2024 12:56:04 | jort1

dokud mohou...

09.05.2024 17:45:00 | Ophelia81

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí