Miluji

Miluji

Anotace: Mozaika 2024

Přes všechny překážky
držíš mi ruku v nesnázích.
Vzpomínám na začátky.
Budeme se bavit o počasí.
Brouzdám v dvojplošníku
vzpomínek.
Láska je náš leknín
a Ty máš citu vděk.

Lásko v oblacích.
Jsi můj nářek i smích.

Zavoláme si
a budeme spolu.
Viď?

Chci Tě čím dál víc.

Kolik je to roků,
co tělo dali jsme si k snídani
a bylo bouřlivé milování.

Vzpomínáš.

Já mám vděčností oči uslzené,
že jsem to vůbec zažila.
Někdo je bez milování
a naději tělu nedává.

Myslím na božské ruce
a Tvůj úsměv,
co zdobil emoce,
které pelášily v harmonogramu
věčnosti bez trýzně odloučení.

Miluji Tě v Tvém nejběžnějším programu.

Ty jediný, mi dáš domů.
Báseň posílám do rtů.






Ozveš se někdy?



Bez Tebe žít bolí.



Ty slasti králi.


04.04. 2024
Autor mkinka, 06.04.2024
Přečteno 100x
Tipy 25
Poslední tipující: Jan Kacíř, Misha, Paulín, IronDodo, jort1, Chane, Tomcat, martinaV, Frr, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Citlivé a dojemné. ST.

07.04.2024 21:58:37 | Paulín

Moc a moc děkuji a mám radost, že se básnička líbí.

07.04.2024 21:59:30 | mkinka

Uvolnila jsi krásně stavidla citům...*

06.04.2024 12:57:40 | cappuccinogirl

Děkuji mockrát za podporu básně.

06.04.2024 13:06:00 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí