Spojeni láskou

Spojeni láskou

Anotace: ...

Ve hvězdách se vroucí lásky zář odráží,

ve Tvých snech se láska jasně zjeví

V nekonečném vesmíru spolu tančí,

láska nás stále provází

 

V našich srdcích hudba lásky zazněla,

melodie štěstí nás obklopila

Nikdy nás neopustí, ale navždy spojila,

v srdcích našich láska zůstala

 

Do našich životů se nám vrátila,

štastnou píseň nám znovu zazpívala

Spolu šťastně do budoucnosti kráčíme,

v srdci nám jako víno zraje

 

Krok po kroku blíž k našemu snu putujeme,

v lásce se vzájemně koupeme

Naše srdce jako jedno společně tluče,

věřím, že lásku nic neporuší

 

S láskou jako průvodcem šťastně žijeme,

v ní naše sny postupně naplňujeme

Ve věčnosti naší láska nejvýše září,

spojení, jež nikdy nezestárne a neztratí

Autor Misha, 27.04.2024
Přečteno 65x
Tipy 5
Poslední tipující: Paulín, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí