Čtyři promile lásky

Čtyři promile lásky

Anotace: Text k písni

Připadám si, že jsem ti zbyl. Zase jsem řekl, že jsem jen tvůj.
Slíbil jsem ti oheň, co voda uhasí. Řekl jsem zůstávám, zůstávám.
Přitom někde v duši mám cíl. O kterým se bojím ti říct.
Slíbil jsem ti teplo, co ledy rozmrazí. Řekl jsem zůstávám, zůstávám.

Mám snad v duši čtyři promile lásky.
Cítím se možná vzmužile.
Jako sloup stojím a radši nedělám
vůbec nic, vůbec nic.
Chceš víc, než dokážu ti dát, tak mě svaž, zmuč
a vem si na to drát vázací, já už nechci tady stát
jako sloup. Solnej sloup.

Takže holka všechno jsem řekl. Tráva bude zase dál růst.
Slunce vyjde jako vždy, jen my se změníme. Ptám se tě naposled, zda zůstat mám.
Co mě trápí, to není zlý. Jsem jen jinej, nežs chtěla mít.
A tak to snad ještě jednou zkusíme.
A já tu zůstávám, zůstávám.
Autor Stráca, 03.05.2024
Přečteno 53x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí