Nevratné lahve

Nevratné lahve

Byl jsem připravený
ukázat se v dobrém světle
avšak stínítka hlouposti
mi narušovaly plány

chtěl jsem vzlétnout
ke hvězdám či kousek níž
ale místo křídel
mi narostly blány

a tak šoupu nohama po hlíně

vypil jsem dvě lahve
hledal pravdu
co je prý ve víně

našel jen dvakrát dno
do třetice všeho dobrého

nevratné lahve

mi vrací pocit

když jsem byl o třicet čísel
méně vyčuhující
přesto viděl mnohem dál

jak jsem chtěl líbat dívku
pak měl tu možnost
a tak krásně jsem se bál

že se promění

že mě promění

v někoho kterým právě teď

n e j s e m
Autor Symbolic, 06.05.2024
Přečteno 58x
Tipy 12
Poslední tipující: Anfádis, Chane, Tomcat, zase já, Jiří I.Zahradník, Sonador, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé.

06.05.2024 19:49:49 | Jiří I.Zahradník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí