Vzpomínky utkané z pavučin

Vzpomínky utkané z pavučin

Anotace: ... když můžete jen vzpomínat...

                                          Vzpomínky utkané z pavučin

 

V pavučině myšlenek motýl něžný

krouží.  

V křídlech hebkost plátku růže,

stejně jako její kůže,

po které…

toužím…

Vzpomínka zkalená přívalem slz,

co dobyly tvrz

červených víček;

snad od svitu svíček, či barevných sklíček,

jež oslepí oči, když hlava se točí

a bláznivý kočí

řídí pár koní na dlouhé oprati,

snad v zákrutech neztratí…

cíl…

žít ještě jednu z těch…

chvil,

plných zázraků,

jež kreslí má paměť,

upřená do mraků…

Autor mravenec, 08.05.2024
Přečteno 76x
Tipy 18
Poslední tipující: martinaV, Žluťák, Chane, Fractura cordis aperta, Jiří I.Zahradník, Lexi, Caliéry, cappuccinogirl, Sonador, Tomcat, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... tak moc děkuji... J.

08.05.2024 20:46:28 | mravenec

jsou chvíle, pro které stojí za to žít.... krásně utkaná pavučina*

08.05.2024 20:44:43 | Sonador

Hodně líbí.Motiv přírody, motýl, koně i láska.

08.05.2024 20:24:59 | mkinka

... děkuji, Jitko... J.

08.05.2024 20:46:59 | mravenec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí