Vyžranoláska

Vyžranoláska

Anotace: No...jen mě tak napadlo...

Tepláky visící pod pupkem,
mastná huba a tukové polštáře
Vylemtané pivo,čert tě vem!
a z přežrání vrcholná extáze
Zmizeli city,zemřelo okouzlení,
lednice plná,nad tu jistě není
Zůstala odulá láska jen,
láska co prochází žaludkem.
Autor Raend, 27.04.2024
Přečteno 42x
Tipy 5
Poslední tipující: Marťas9, Psavec, Žluťák, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět téma ze života, možná trochu drsně napsáno

02.05.2024 10:40:11 | Admirál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí