Praha dnes

Praha dnes

Anotace: Mozaika 2024

Želivského prší
a auta stojí.
Vozíčkář čeká
a mokne statečně
v tom deštivém boji.
Doprava funguje
a přiblížení pomůže,
i když druhý nemůže.

Na Floře o dvou berlích
se člověk utíká schovat.
Jde to těžko,
ale dá se.

Všici jsme jednotní.
Déšť nemá nikdo rád.

Mně jen bolí záda
a nálada létá.

Prší
a příroda
zabrat dává.
Autor mkinka, 07.05.2024
Přečteno 41x
Tipy 28
Poslední tipující: Jan Kacíř, jort1, Emani, Misha, martinaV, IronDodo, Paulín, RadekČ, Ophelia81, Iness, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Déšť je naděje pro zahrádkáře, bude zelenina, ovoce, dobroty z přírody. ST.

07.05.2024 19:45:35 | Paulín

Ano,tak jest.

07.05.2024 21:18:18 | mkinka

Zase se vyčasí a bude líp...
Pěkný den, mkinko:-*

07.05.2024 13:00:46 | Žluťák

Děkuji mockrát.

07.05.2024 16:14:24 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí