O... něčem

O... něčem

Bylo to tehdy…
Stráže se rozestoupily
a ty jsi uviděl
něco
vzdáleně připomínajícího porozumění
v čase tak krátkém
že se nedal ani změřit…
Vykročil jsi
tím směrem…
Chtěl jsi cítit každý obraz,
každou báseň…
Znát jejich smysl…
Nebýt ztracený a osamělý…

Poznání se vlévalo do moří
a ty ses začal topit…

Zbývá ti jen jeden krok
zpátky
ke mně…

Bude to tehdy…
Zas a zas…

________________________________________



zas už máš proč
tak abys začal
co by sis
beze mě počal
… 7, 6, 5…
vítám tě zpět
kamaráde, brachu
intenzivní strachu
Autor Chane, 07.05.2024
Přečteno 103x
Tipy 14
Poslední tipující: jort1, Psavec, Sonador, Tomcat, IronDodo, Žluťák, Anfádis, mkinka, Iness, girasole, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí