Blbá nálada

Blbá nálada

Anotace: Text k písni

Když mi chybí slova, mlčím.
Myšlenky se moudré učím a zpívám.
Náladu mám šedivou.
Trochu chladnou, lenivou a zívám.

Každý večer v tichém předsálí.
Moje duše tajně zahálí, chce spát.
Probudím se s hlavou od sazí.
Roste balon plný nesnází. Má ostnatý drát.

Pár dnů mám krizi.
Nebaví mě jíst, žít, ani spát.
Chci skočit z mostu.
Smích a síla mi mizí.
Přátelé se smějí tiše
A mě přitom lehce z duše teče krev.

Vždycky mě to rychle přejde.
Teď to ale nějak nejde, mám splín.
Sazí je už plný dům.
Zachrání mě jenom rum a gin.

Čekám v malém tichém předsálí,
Až si smutek z duše odvalí ten trám.
Musí to být každou vteřinou.
Obraz s duší, čistou, nevinnou. Prázdný rám.

Pár dnů mám krizi.
Nebaví mě jíst, žít, ani spát.
Chci skočit z mostu.
Smích a síla mi mizí.
Přátelé se smějí tiše
A mě přitom lehce z duše teče krev.
Autor Stráca, 08.05.2024
Přečteno 27x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí