Nikdy nevíš.

Nikdy nevíš.

Nikdy nevíš, jak co dopadne
a přece jdeš životu vstříc.
Láska - stane se, že uvadne,
nebo tě vystřelí na Měsíc.

Měl by sis hlídat svá záda,
život je někdy vrtošivý.
Láskou se vznáší, jindy padá,
je prostě přející i chtivý.

Nikdy nevíš, co se stane,
o co zakopneš, co ztratíš ?
Kdy zabloudíš, kudy se vrátíš;
a, co na to řekneš, Pane ?

Autor Kan, 09.05.2024
Přečteno 53x
Tipy 21
Poslední tipující: Marťas9, jort1, Chane, Iness, IronDodo, Tomcat, girasole, Žluťák, Marten, Anfádis, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí