Netrpělivá

Netrpělivá

Nejlepší chvíle dneška,

byla bez pochyby,

když jsme spolu mluvili.

Tvůj hlas z kuchyně,

moje vycházkové kroky.

 

Poznámka pod čarou;

spěcháním jako blázen,

(jím do tebe jsem),

vzrušující debatu nepopoženeš,

závěry se dřív nedovíš. 

 

P. S. Ale ani ji tím nezkrátíš! 

 

Když mi displej telefonu, 

dává tvoje jméno, nechci

nic srovnávat, ale je to málo. 

Do pátku zbývají dva dny, 

a mně nezbývá než vydržet. 

Autor girasole, 08.05.2024
Přečteno 45x
Tipy 5
Poslední tipující: martinaV, Psavec, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí