Pohádka pro dospělé

Pohádka pro dospělé

Anotace: ...

foto: Taryn Elliott

 

 

pohádky pro dospělé
poslechneš si?
neříkej, že ne...

 

velká holka a velkej kluk
vřava a smích a pláč a hluk
pohádka mnou i tebou zvolena
pohádka, ta správná
uvolní naše pokrčený kolena

 

přinesla sis prvosenku
jsi malá holka
i když už věčnost
nosíš podprsenku

 

hele kluku
vem mě za ruku
ať cítím tvý teplo
a zbav mě tý tíhy let
já vím...že i ty
máš svý pocity
v kapse vylitý

 

proto ty kapsy zašitý...

 

ne, nevzlykej
a sundej si paruku
sundej i košili a kalhoty
a buď krásně divokej
neboj, mám hroší kůži
vychutnej si naší nahoty

 

bude ještě síla na pohádku?
šeptej, že jsem tvá princezna
i když cítím, jak jsi unavený
srdce horký, nohy v chládku

 

usínáme každý ve svým bytě

s poslední myšlenkou...chci tě

 

bože tak moc tě chci...!!!

Autor mapato, 27.04.2024
Přečteno 51x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, Ondra, cappuccinogirl, Ophelia81, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky capučínko, potěšilas...hezký večer, v

27.04.2024 18:17:49 | mapato

...a já tě moc chci číst
protože ve svých řádcích
umíš zabloudit do fakt moc krásnejch míst:-)**

27.04.2024 14:36:04 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí