Brehy

Brehy

Medzi dvomi brehmi,
pluje krehký vor.
Od úsvitu do tmy,
z hlbín noci tvor.
Obklopený desmi,
mením bdenie za sny.

Pramicou do neznáma...

Rád sa plavím svojim tempom,
kam ísť túžim, tam ja smiem.

Napravo, či naľavo - nezáleží.
Slnko vyjde za nábrežím.

Vietor ženie nové mraky,
časy meriam na súmraky.

Jakub Pokorný
Autor Possol, 08.05.2024
Přečteno 24x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, Žluťák, Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí