Pod obzorem

Pod obzorem

Anotace: :(

Život a smrt jsou spojené nádoby
v jedné je pohyb a v druhé klid
půjdu si rakev povinně vyzdobit
a bych pak mohl v komfortu dlít.

Zapal mi svíce, ať voní růžemi
ať si zas připadám jako v ráji
opouštím tebe i tohle přízemi
v nejhezčím měsíci, měsíci Máji.

Život se po chvilce vrátí do kolejí
zas přijdou starosti, ale i láska
v baru ti vždycky sklenici nalejí
a v krbu doma dřevo ti praská.

Zítřek se zotaví čím dále bude
netřeba trápit se mým odchodem
po mně jen vánek z dechu tu zbude
a ten se rozplyne pod obzorem.

Autor Ďábel sám, 09.05.2024
Přečteno 45x
Tipy 15
Poslední tipující: Marťas9, Tomcat, Marten, martinaV, IronDodo, Lighter, Frr, Žluťák, mkinka, Chane
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já tě chcu živého.Ty napíšeš vždy něco originálního.

09.05.2024 09:55:48 | mkinka

:)

09.05.2024 10:00:19 | Ďábel sám

Pěkná.

09.05.2024 09:45:39 | Žluťák

Díky

09.05.2024 09:51:37 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí