Plavba

Plavba

Anotace: ... je to už pár splnov...

 

Spoznali sme sa

ty mňa a ja teba,

spoznali sme sa

a nebolo to včera

je to už pár splnov,

už pár lún

cez palubu

vyhodili sme celý

šanón zmlúv

sme slobodní

ale plný lásky,

sme slobodní

a nezastaví nás nik

ľúbiť nie je len zvyk

východy slnka

plné vášní

sme slobodní

bez záruky

že to bude navždy

ale so spomienkami

a chvíľami

ktoré budú s nami

už navždy

 

táto plavba

je výnimočná ako by bola prvá

čo bude zajtra

nevie nikto z nás

tak prečo si robiť vrásky

keď môže byť plná krás

 

a užitá plnými dúškami

naša plavba

pod nočnou oblohou

sprav ma

táto chvíľa lepším Ja

a pri najbližšom prebudení

možno kúsok iný

ale stále... stále ja

naivný, detinský, so smiechom

plaviť sa

a veriť na šťastie

svojho sna

Autor Dávid, 07.04.2023
Přečteno 144x
Tipy 15
Poslední tipující: paradoxy, Fialový metal, Dreamy, Frr, šerý, mkinka, kafe u okna, kozorožka, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Veľmi si vážim vaše zastavenie a slová, ďakujem vám :)

06.05.2023 15:02:15 | Dávid

Tato básněnka je čistá jako dítko:)

08.04.2023 08:26:05 | paradoxy

*** VĚŘME*** ST*

08.04.2023 00:07:17 | Frr

Dávide,to se ti povedlo.naozaj sa páči.

07.04.2023 22:36:24 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí