Do ústraní

Do ústraní

Anotace: ...

 

dej mi už pokoj a polib mě na záda

co jsem ti udělal, že mě tak prudíš

třeba tě jako mě jen něco ovládá

proboha neříkej, že se jen nudíš

 

svět snad byl navržen k jistému účelu

něco se naučit, proto ty lekce

večer si lehnu, jak ráno si ustelu

že je vše náhoda, věřit se nechce

 

kdybys tak dopřál mi období poklidu

nemluvím o štěstí! .... blbě jsi slyšel

jenže ty stavíš mě nahého v koridu

mám červené trencle! .... býk na to přišel

 

tak se to prolíná celým mým životem

nejsem-li v koridě, peru si trenky

na valše drhnu je, říkám si s bonmotem

jak je mám dlouho? ... když jsou už tak tenký

 

konečně když je čas rozerve na cáry

poslední korida ....  býk se mi klaní

někdo pak mé tělo naloží do káry

nahého odveze do ústraní

Autor čenda pekař, 05.05.2024
Přečteno 59x
Tipy 22
Poslední tipující: mravenec, Sonador, enigman, Chane, Marťas9, zase já, Psavec, Žluťák, Lexi, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... fakt dobrý; moc... jen pro info- býk je barvoslepý, nedráždí ho červená, ale pohyb mulety; což ovšem na kvalitě díla nikterak neubírá... jo, a to praní trenek... hm... rozumím... a děkuji, JT

06.05.2024 22:54:50 | mravenec

jak já ti rozumím... skvělá je!

06.05.2024 22:43:49 | Sonador

nudu prostě neznám...

06.05.2024 14:13:25 | enigman

děkuju cappu ... potěšilo
měj se krásně
č

05.05.2024 20:08:17 | čenda pekař

Klobouk dolů, Čendo...z červených trenclí se ti povedlo udělat symbol "životního", no, fakt smekám...báseň skvělá:-)*

05.05.2024 15:02:28 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí