Opuštěná

Opuštěná

Anotace: když vám vnější pozorovatelé podávají ruku bez porozumění, nezapomeňte, že se vždycky můžete chytit svojí druhé ruky

Ostatní to sice ještě brání, 

jenže pro mě to skončilo, 

dávno jsem se odcizila, 

už je to zcela jiný svět. 

 

Já už to všechno 

zažila, viděla a cítila, 

a taky několikrát oplakala, 

snad to vnímali celé jinak. 

 

Říká se, že čas nic nenavrátí, 

ale jestli se všechno děje jak má, 

přece jen bych se snad zeptala, 

co mělo tohle znamenat? 

 

A taky, když už se ptám, 

kde se v nás bere chuť žít?

Proč už mám zase jít a opustit? 

 

...a budu se potom moci nadechnout?

Autor girasole, 07.05.2024
Přečteno 60x
Tipy 21
Poslední tipující: Jan Kacíř, martinaV, IronDodo, Marten, cappuccinogirl, Žluťák, zase já, Tomcat, CULIKATÁ, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...skutečnou pomoc najdeš jen na konci...svojí vlastní paže...;-) se říká...

07.05.2024 18:48:58 | Marten

Objímám.

07.05.2024 11:14:41 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí