Falešná vědma

Falešná vědma

Anotace: Pozor na šarlatány a jiné podvodníky.

Vědma mu teď rady dává,
ten váš osud žádná sláva,
děti zas vás obrat zkusí,
jejich nevděk city dusí.

V práci také štěstí není,
těžko se to někdy změní,
ani láska neosvěží,
smutně vám ten život běží.

Karty nelžou, milý pane,
tohle vše se jistě stane,
zahnat smůlu těžké není,
můj amulet všechno změní.

Amulet hned od ni koupil,
doufá, že moc neprohloupil,
žádná změna, má se hůře,
zakroutil tak krk té stvůře.

Autor Psavec, 07.05.2024
Přečteno 43x
Tipy 15
Poslední tipující: Chane, Marťas9, Tomcat, martinaV, Vivien, Kan, Frr, zase já, cappuccinogirl, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Riziko povolání??? :-)

07.05.2024 17:51:58 | cappuccinogirl

Jo, člověk může věřit jen sám sobě...
Pěkný:-)

07.05.2024 17:07:30 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí