Jaromír

Jaromír

Líbí se mi, když muži pijí.
Když se ohryzek vzdouvá při polykání.
Představuji si, jak ta tekutina protéká hrdlem.
Jak se napíná penis při močení.
Moč narážející na mísu jako cupitání myšek.

Líbí se mi, když muži jedí.
Jak jim přeskakuje šlacha ve spánku.
Jak kus masa pluje hltanem a tvaruje ho.
Jak se pomalu otevírá řitní věnec při defekaci.
A výkal šplouchne do vody.

Mám ráda muže i s jejich veškerou nechutností, smradem a chlupy.
A i s jejich násilnou povahou.
Že mě pořád miluješ, Jaromíre?
Autor Dír, 04.05.2024
Přečteno 40x
Tipy 3
Poslední tipující: IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí