Tarot

Tarot

 

     karta Věž, karta Tři meče, karta Deset mečů

 

     Jak domeček z karet

     zhroucení, otřes

     tvá věž života spadla ti na hlavu

     zrada jak kladivo dopadla na záda

     jak se to mohlo stát ?

     je to trest, zlá karma

     už věříš ?

     už věříš konečně

     na věci mezi nebem a zemí

     na minulé životy

     na osud, který tě dostihl

     prostě jsi v prdeli

     zázraky se nedějí

     ryješ držkou v hovně

 

     jo, karty nelžou

 

 

     

     

Autor rybka, 09.05.2024
Přečteno 32x
Tipy 10
Poslední tipující: Jan Kacíř, jort1, Anfádis, Iness, IronDodo, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí