Miluji laskavé doteky,hory blízké
zářivé plamínky,potůčky čisté
věnuji nepoznané sny a přání
co ztrácejí se v dobrozdání
myšlenky na krasu co tiše ti šeptá?
Hovoří řečí těla
varhany co rozezněla
krásné šeptání
poznání
ruce co posílají doteky
bláznivé povzdechy
co nezachrání
přání