Mlčíš pohráváš si z citem
jak velkým míčem
chystáš rozevřenou past
co jazykem si pohrávám
šťáva z luna těla
nevracela
pocity naplnění
výkřiky do ticha
mrtvá je hladina
ticho hra citu
ve větru svědomí
hry šálivé
myšlenky ze stínu
Křičí svědomí v tvém Klínu.