Anotace: ......
Tak málo dávám
A v tom se ztrácím
Tak málo dávám
A My, jsme jací ??
Žereme seno
Tvaroh i slámu
Někdy masem
Narvem si tlamu !´
Chcípáme hlady
U štol a tůní
Vrchnost se zatím
U moře sluní…
Blijeme kydy
V hospodě, venku
Všichni jsme chytří
Když pozvednem sklenku….
Řešení krize
Nemá nikdo !
Každý si hrabe
Na svoje hnízdo….
Blaničtí rytíři
Povstanou zas
Až rýt budem zem
Spasí nás…
Jestli bude co ??
Blaničtí rytíři už mají zpožděno. Dávno měli tu zlodějskou chásku vyplenit, ST.
12.03.2012 16:31:10 | Psavec
Někdy si myslím, že už jsou tak uježdění, že nejsou schopni vykolíbat se z hory:-)
12.03.2012 16:34:04 | kočkopes
jen aby vyjeli:-)
12.03.2012 15:18:07 | kočkopes