Anotace: ... věnováno Václavu Havlovi ...
Sbírka: SEDMPANY
za trochu lásky šel světa kraj
potkal se i s nenávistí
tu však nechal kusem opodál
s pravdou vždy na rtech plál
lžím, ve střepech zrcadel
nastavoval pravou tvář
odcházení
pomíjivost života
hvězdy nehasnou
je čas na smutek
smích i pláč
ať každý vybere si svou kávovou lžičku přesvědčení
možná je čas i na kýč, přeci odešel ČLOVĚK
který miloval a jistojistě i nenáviděl
nevěřím v singularitu osobnosti
---------------------------------------
duálně rozpolcení jedinci nalézají
vnitřní klid a mír
---------------------------------------
pokoj jeho duši
pokoj jeho duši
a k tomu věčný mír
děkuji že jsi byl
*
i já děkuji, že byl
20.03.2012 22:14:52 | kočkopes