Anotace: Pořád se řeší rozpor mezi dobrem a zlem. Ale účel světí prostředky, ne?
Spoj se s ďáblem pro dobro
věci
nebo zůstaň v pozlacené
kleci
Vyleť až do nebe na křídlech
snílků
splyň se Světlem na malou
chvilku
S nehmotným tělem se vydávej
za atleta
Spoj se s samým ďáblem
vše pro dobro
světa