Anotace: Sny jsou nezbytné,dej jim zpropitné..
jenomže takový pilník není
ač ráda bych ti
do chleba ho zapekla
je jenom na tobě
povznést v život snění
chytit si nitku
co hrdlem ti protekla
jejda ta je pěkná? brr to ne :o( napsaná je ale krásně...
19.06.2012 00:42:06 | Nút
A nebo počkat skrýt svou zlost
Pak tiše žádat o milost
a ikdyž spravedlnost bývá slepá
naděje žije v našich stopách
19.06.2012 00:59:08 | poeta
Krásné obraty v Tvé básni
lano ti nepomůže
raději zhasni
svíčku než se rozhoří.
18.06.2012 08:16:59 | Danger