.. pavouk ..
nerovný souboj
čtyři stěny
útočí zákeřně na mladé ženy
vždy v noci potichu sám
v neslyšném nášlapu
hnán
potřebou skočit zatnout zuby
jemnými chloupky vhánět strach
rychlý a rozhodný
bez váhání
byl tu .. nám prozradí
zvířený prach
tisíce očí ty tě vidí
postupně složí
obraz tvůj
v mozaice střípků
neunikneš
připrav se k boji
pevně stůj
co bylo výhodou teď mu vem
zažehni louče světla živá
a do všech rohů
žádné stíny
ať zhyne rychle
stvůra chtivá
ze strany na stranu
v děsivé chvíli
poskládá útočník z poslední sil
aby pak v bezmoci
osudného skoku
život svůj o tvou dlaň
ukončil
Přečteno 836x
Tipy 7
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, Honey_star, Květka Š., te.re., Noc17
Komentáře (7)
Komentujících (3)