Anotace: Nezapomeňte na sebe. Nikdy nezapomeň.
Mám nový sen
a to je ten.
Prohánět se na okružní dráze na dvou kolech.
Jezdit na motorce a mít pozornost po tolika letech.
Táta by mě podporoval
a určitě spoustu úsilí do toho dal.
Super by bylo,
mít v pokoji pohárů plno.
A kluky? Ignorovala je
a posílala do háje!
Miluji rychlé stroje
a taky Šmoula (kamarádka,
to je moje.
Ještě mě moc baví tancovat,
ale brzdí mě to, jak se dopravovat.
Seznámila jsem se s Tonnym
a ten tancovat rozhodně umí.
Musím se ho taky zeptat,
kdy a kde se bude další soutěž konat.
Mohl by nás se Šmoulou něco naučit
a my by jsme mu byly vděční.
Mít zaracha, to je velká nuda!
Nesnáším, když musím být doma!
Radši bych šla hrabat listí
a nebo skládat dříví.
Jdu uklízet,
ať nemám zase nějaký průser.
udělala sis ho teda? na čem jezdíš?
24.11.2012 11:36:21 | Hagrid