Anotace: o vojákovi co chtěl svoji milou,ale nedočká se ji:(
Sbírka: Se smutným koncem
Poslední verš je nádherný po tom bojovém zápolení, děkuji.
05.10.2012 12:34:11 | Lilien
Jak kouzelná hůlka,
roztrhla mi prsa kůlka
chtěl bych se nadechnout
jen krev podařilo se mi vychrchnout
vím,že v profilu máš, že je ti jedno,jestli píšeš jako dítě, nebo jinak, že jde o prožitek a pocity především. Já to chápu,ale hned první sloka mě odrovnala. Dát do básně, i když o vojákovi slovo vychrchnout! to je sabotáž básně. Kulka, tam ti uletěl kroužek, to se stane, ale už ten první verš je nešťastný, špatný. Verš zaryla rozryla,no to snad ani né. Dál jsem nedočetl, protože jsem zahlédl podruhé vychrchnout a na to už fakt nemám.
05.10.2012 12:25:49 | kočkopes
Tip za verš: hladit tvé vlasy barvy ebenu, ten se mi moc líbí.
05.10.2012 11:38:53 | Nigol