Války svět
Anotace: válka není nikdy dobrá
Na vojáky jdou si hrát - jednou chránit,příště brát
nikdy neví kdy zůstanou - v potocích krve dál se rvou.
To je války svět
Na krku kříž na zádech plát - pro cizí zájmy jdou se rvát
každý dál doufá,že ten den - kdy zrovna zemřel,byl jen sen
To je války svět
V řadách křížů v pláči stát - budou pak ti cos míval rád
a dál jen ve vzpomínkách jsou - ti co ve válkách zůstanou
To je války svět
Komentáře (0)