Polsko v Troskách
Anotace: copyright Matthew Cope
Zmrzlý voják brání rodnou zemi svou,
pokud se teď vzdá jejich vojska
dál už postupovat nebudou.
Každý do ruky si zbraň na obranu
své vlasti bere a do každé bitvy
se plete.
I když Polsko v troskách je
bere každý do svých rukou
palné zbraně.
Lidé jsou na svou zem hrdí,
a jsou ochotni bojovat až
do posledního dechu ...
Nepřítel může zníčit všechna
jejich města, oni se však nenechají
umlčet a budou třeba bojovat i pěstma.
Komentáře (3)
Komentujících (2)