Mys Arktičeskij
Z lyží jsem upadl, když se to stalo
pískot a třískot, zazněl hřmot z děl
dunění v salvách, zachvěl se nemálo
led pod nohama, máš mít cos chtěl
u Severní země nadohled chcípnu
ledový hřbet mě nadzvedl blíž
k nebesům, chcete-li, k věčnému hypnu
připravit, na start, přestat bejt již
cunami láme pláň, vlní led, tříští
zemětřesení sporadicky
udeří tady, můj stín na kluzišti
oceánu problém statický
řeší jak umí, na mys Arktičeskij
docloumám se ať, zjistím zda zbyl
na kameni kámen, z houpačky hezky
seskočím.. ne snad, abych se zabil
Přečteno 968x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
Komentáře (0)