Anotace: aktuální
Jsem smutnej,
zase mě dojal,
ubožák,
myslel jsem, že nebudu!
Nikdy jsem od něho zázraky nečekal,
vždycky byl neupřímnej,
samolibej lhář
a podlej intrikán,
nemá být po kom moudrej.
A vlastně mi nikdy ani nebyl sympatickej,
ubohej komik, ješita, násilník, ničema a...
„Ale ne,
maminko,
nejsem teplej,
jen pořád myslím na toho
Putina.“