Touha se bít
Anotace: Jen takový výkřik do nicoty uvnitř nitra...
Šaty pokrývá krev
Z přežité bitvy
V uších ještě zní řev
Zabitých nepřátel
Země krve se napila
A všude zavládl klid
Jen v žilách jí bouřila
Touha se bít
Co nikdy zcela nepohasne
A dává důvod žít
Přečteno 762x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge, Aiury
Komentáře (2)
Komentujících (2)