Anotace: opět vikinsky zaměřeno
Vzpomínáš? Stáli jsme v štítové hradbě,
řvali jsme, rvali se, snili o slávě.
Teď se však loučíme, muži Berserkergangu;
Odejdem k Wodanu nebo do Folkvangu.
Ni runa oštěpová vyrytá v těle
zastavit nedovedla sekyru nepřítele;
Už čekám jen na příchod smrtelné krásy,
na vznešenou dívku s rusými vlasy
Až překrásná panna oděná v kůži
přijme mé tělo co krvavou růži,
až skončí etapa lidského života stinná,
Valhalla přijme mě za svého syna
A pak na konci mostu z duhy
setkám se se svými druhy....