Anotace: Miluju nebezpečí
Ráda randím s nebezpečím,
sem tam se vyspím se zákonem.
Často spolu flirtujeme,
vždycky mi ta schůzka vyjde.
Nebaví mě nudný a klidný vztah,
chci pořádný adrenalin.
Co by byl život bez nejistoty,
rychle, aby mě neudusil plyn.