Anotace: Pozřen stínem neznáma...
Na válečné frontě
nelítostného boje
mysl obracíš k víře
na nic si nehraješ
přesto v sobě ukrýváš
srdce udatného rytíře
pozřen stínem neznáma
na území nikoho
na mrtvého přítele
nejednoho
hledíš
hvizd ostrých kulek
kolem tvé hlavy
v ohnisku dění
válečné vřavy
rozkazy plníš
síla lva ukrytá
ve tvé duši
život právě promítá
strašlivý obraz smrti
hrůznou vzpomínku
navždy uzamyká
mysl mrazem spálená
oheň bezvládná těla
s chutí požírá
v popel...