Anotace: ...k svátku...
Sbírka: Zamrzlá pod peřinou
Mám plán s tvou velbloudí karavanou
v závojích kouře mávnu
a hrbáčkům nedám na vybranou
Projdou se po poušti
cestou co odpouští
a do písku utopí
všechno zlo a potopy
Zbyde jen ticho a čistý vzduch
Zdeňkovi na cestu
Prej je to dobrodruh