Sorry jako
Sorry jako,
chcípneš pako,
pervitin jsi prodával,
s mafií sis zahrával,
sorry jako,
chcípneš pako,
nechám ti projít hlavou,
z Beretty kulku pravou,
sorry jako,
chcípneš pako,
podrazil jsi kolektiv,
smrt být tvoje perspektiv,
sorry jako,
chcípneš pako,
unesem ti rodinu,
pak si sníme svačinu.
Přečteno 1295x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, lukassnajdr, Lioness
Komentáře (0)