Anotace: ...
Tohle se mi moc líbí ;). Je to autentičtější, vyzařuje z toho větší "pravdivost" a osobní ráz.
Poselství je silné a jasné, nejvíce mě dostal poslední verš... povíš jim, že jsem nebyl hrdina... myslím, že to velmi dobře postihuje dané téma.Jak říká už xoxoxo, voják byl vždy nástrojem...
23.05.2017 23:57:24 | RenyNew
Život dovede nejlépe ocenit voják a mnich.Balzac ;) dobře napsané.Politika ta myslí ve válečných termínech jak řekl Peroutka,totiž žádné slovo se neopakuje tak často jako boj a to jak na frontě nebo barikádách nebo politice.Voják byl vždy nástrojem který bylo nutno obětovat a většinou mladí kluci v zákopech obětovali nejvíc.Staří mluvili a mladí umírali.Voják nikdy vlastně když poznal blízkost smrti netoužil být hrdina toužil jen to peklo přežít.Je fajn že o tom někdo napíše báseň.
05.05.2017 07:41:31 | xoxoxo