Anotace: :)
Dlouho vašim očím budu skryt,
pak příliš pozdě bude meče vytasit;
pruhy mám jiné, než tygr běžně má,
a srst moje je těžká, kovová.
Dlouho čekat budu, hlídat horizont,
než dorazí zpěv holubičí z front;
pak prudce drápy zaryjí se do hlíny
a krutě budu lámat smrky, modříny.
Z mých nozder s kouřem vylije se vztek,
vy poslední můj dostanete polibek...