Anotace: Příběh můžu táhnoucích do boje.
Ten námět je zajímavý a silný a v některých momentech se zadařila dobrá, surová kombinace poetického s realistickým (např. druhý a třetí verš).
Bohužel mi ale báseň přliš neseděla po technické stránce, nechytala jsem se v jejím rytmu, neseděl mi slovosled, často mi přišel příliš strojený a "montovaný" (Muži v uniformách se válce rozumět učí)... A např. ve verši "Ví, že budou daleko od domova do hrobu ukládat." mi přijde, že tam nějak vypadlo slovo "je"...
Nejsem příliš zběhlá v poezii, jde o můj osobní pocit...
23.05.2017 23:52:13 | RenyNew