Anotace: Jen pokus o empatii s vojáky
Voják v první linii
Vylešti mi boty k poledni.
Ty mý kanady poslední.
Pěkně do nich vetři černý krém.
Buď ráda, že tu ještě chvíli jsem.
Já, voják v první linii.
Jen čekám, až mě zabijí.
Vyper mi košili do běla.
Budu ji mít místo anděla.
Vyžehli ji hezky do hladka.
Dezertéry čeká oprátka.
Já, voják v první linii.
Jen čekám, až mě zabijí.
Ohol mi tvář čistě, na kůži.
Naposled mi řekni: "Můj muži!"
Ohol mi i hlavu do hola.
Než si mě armáda zavolá.
Já, voják v první linii.
Jen čekám, až mě zabijí.