Anotace: op
bla to je zvuk opilce
hu to je opice
kukacka to je sova
tak ružová je obloha
prd to je smrad
ja stavel hrad
kdy si slap
do zahrad
kde byl had
a jeho oči
byly slepé
asi ale růžové
a prsknul na mě pavučinu
lodě brázdili
auta jezdili
lesy šuměli
a traktory obdělávali zem
já zůstlal sám
jak hobit v středozemi