Než mládence odvede vojna
Anotace: O vojenské službě a smutných dívkách
Než mládence odvede vojna
budou plakat jejich družky
kapesník v rukou třímají
zatímco rekruti silné pušky
Jdou ženy do úhoru
když dozrály klasy
ve vesnici ale začali,
všem špatné časy
Děvčata sami zůstanou
bez mužů několik let
ti které vojna vydá
rozletí se v širý svět
Těm co za války padnou
dívky slzami oči smáčí
na hrob věnec položí
a sivá obloha se mračí
Přečteno 410x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, The Crow, Tomcat, Jeněcovevzduchukrásného, Emily Říhová
Komentáře (6)
Komentujících (4)