Jednou nastane čas
Anotace: Báseň o povstání národa v Praze ohledně covidu
Jednou opět nastane čas,
aby občané vyšli do ulic
kdosi pozvedl národu hlas
aby zakřičeli z plných plic
Dav se houpe na špičkách
už pomalu houstne jako dým
tolik zloby,v těchto lidičkách
přesto o nich tak málo vím
V ulicích stále málo vzduchu
blízko ozvala se třaskavá rána
,,Pryč od kouřících dělobuchů"
zvolala dívka, jako růže planná
Přečteno 480x
Tipy 1
Poslední tipující: Rozmarýna
Komentáře (0)