Anotace: Toto je má první báseň v životě a je dost naturalistická. :)
Mně to připomnělo hudební album Murder Ballads od Nick Cave and the Bad Seeds (1996). Palec k nebi!
19.01.2021 06:40:48 | Čottomatte
chudák. zatímco ty píšeš tohle, on připravuje večeři, koupe děti a milostivě vkládá bílé polosladké do ledničky na večer.
08.01.2021 18:29:22 | OpilyJohn
Na prvotinu docela slušňačka, pobavila jsem se u ní, jen tak dál :D. Ju - vítej v modrých vodách, novopečená básnířko :).
08.01.2021 16:19:12 | Rozmarýna