Sestro Ukrajino
Sestro Ukrajino v boji,
proti ruským vojákům
ty zůstala jsi v kroji,
když míříš k oblakům
Ruskou krví jsou psána
jména nevinných obětí
na popud krutého pána,
jež drží bratry v zajetí
Celý svět nese vzkaz
,,Kliď se hrůzný tvore"
Mocná síla ohrozí nás,
jíž nosíš v mysli choré
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: Kan, paradoxy, Soliteria, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (2)